בלי גלוטן
ייקח לכם יותר זמן לקרוא את המתכון מלהכין את הפנקייקס.
הם סופר טעימים
סופר מזינים
סופר משביעים
החומרים ל-16 פנקייקס קטנים:
כוס שקדים טחונים/ קמח שקדים
4 ביצים
2 כפיות שמן קוקוס/ שמן צמחי נייטרלי בטעמו
קורט מלח
אופציונלי: חצי כפית סוכר
לטיגון: מעט שמן צמחי נייטרלי בטעמו
אופן ההכנה:
1 – מערבבים את כל החומרים ונותנים להם לשהות יחד לדקה.
2 – מחממים את השמן במחבת.
3 – יוצקים, בעזרת כף גדולה, עיגולי פנקייק קטנים למחבת.
4 – מטגנים 2-3 דקות לערך מכל צד, על אש בינונית, עד להזהבה עדינה.
5 – מגישים חמים – מומלץ לטפטף מעל סירופ מייפל, דבש, סילאן או הכי מתאים – קונפיטורת דובדבנים אדומה ושווה. 😊