פנקייקס קלים מקמח שקדים

בלי גלוטן

ייקח לכם יותר זמן לקרוא את המתכון מלהכין את הפנקייקס.

הם סופר טעימים

סופר מזינים 

סופר משביעים

החומרים ל-16 פנקייקס קטנים:

כוס שקדים טחונים/ קמח שקדים
4 ביצים
2 כפיות שמן קוקוס/ שמן צמחי נייטרלי בטעמו
קורט מלח

אופציונלי: חצי כפית סוכר

לטיגון: מעט שמן צמחי נייטרלי בטעמו

אופן ההכנה:

1 – מערבבים את כל החומרים ונותנים להם לשהות יחד לדקה.

2 – מחממים את השמן במחבת.

3 – יוצקים, בעזרת כף גדולה, עיגולי פנקייק קטנים למחבת.

4 – מטגנים 2-3 דקות לערך מכל צד, על אש בינונית, עד להזהבה עדינה.

5 – מגישים חמים – מומלץ לטפטף מעל סירופ מייפל, דבש, סילאן או הכי מתאים – קונפיטורת דובדבנים אדומה ושווה. 😊

 

 
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin

תגובות

פוסטים מומלצים

גלילה לראש העמוד