הבראוניז הממכרים של נילי

נילי היא שכנה שלי והיא מלכת הסטייל.
כשהיא אירחה מכירת בגדים ותכשיטים בביתה, היו על השולחן בראוניז חתוכים לחתיכות קטנות (2 ס”מ*2ס”מ)
אלגנטי וטעים ולא משמין (אלא אם את אוכלת 4 חתיכות).
ברור שביקשתי מתכון.
הבראוניז קלים מאד להכנה, אבל – חשוב לדייק בכמויות ובזמן האפייה

בראוניס שוקולד

החומרים:
185 גר’ קוביות שוקולד מריר משובח
185 גר’ חמאה
3 ביצים
11/2 כוס סוכר לבן
1 כוס קמח לבן
100 גר’ אגוזי מלך
100 גר’ שוקולד צ’יפס (לא חובה העוגה עשירה מאד גם כך)
אופן ההכנה:
  1. להמיס בבון-מארי (אני נעזרת במיקרוגל) את  השוקולד והחמאה
  2. להקציף את הביצים השלמות!! עם כוס סוכר לבן
  3. לחמם תנור ל-180 מעלות צלזיוס
  4. לערבב את שתי התערובות בתנועות קיפול ותוך כדי להוסיף עוד חצי כוס סוכר.
  5. לערבב כוס קמח לבן עם אגוזי מלך שבורים ושוקולד צ’יפס ולהוסיף בהדרגה
  6. לאפות בתבנית מלבנית בינונית (27*37 ס”מ למשל).
  7. לאפות 40 דקות בדיוק!!
להוציא מהתנור ולחתוך מיד לריבועים קטנים.
כשהבראוניז מתקררים חיתוכם יגרום להתפוררותם.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin

תגובות

פוסטים מומלצים

גלילה לראש העמוד