נילי היא שכנה שלי והיא מלכת הסטייל.
כשהיא אירחה מכירת בגדים ותכשיטים בביתה, היו על השולחן בראוניז חתוכים לחתיכות קטנות (2 ס”מ*2ס”מ)
אלגנטי וטעים ולא משמין (אלא אם את אוכלת 4 חתיכות).
ברור שביקשתי מתכון.
הבראוניז קלים מאד להכנה, אבל – חשוב לדייק בכמויות ובזמן האפייה
החומרים:
185 גר’ קוביות שוקולד מריר משובח
185 גר’ חמאה
3 ביצים
11/2 כוס סוכר לבן
1 כוס קמח לבן
100 גר’ אגוזי מלך
100 גר’ שוקולד צ’יפס (לא חובה העוגה עשירה מאד גם כך)
אופן ההכנה:
- להמיס בבון-מארי (אני נעזרת במיקרוגל) את השוקולד והחמאה
- להקציף את הביצים השלמות!! עם כוס סוכר לבן
- לחמם תנור ל-180 מעלות צלזיוס
- לערבב את שתי התערובות בתנועות קיפול ותוך כדי להוסיף עוד חצי כוס סוכר.
- לערבב כוס קמח לבן עם אגוזי מלך שבורים ושוקולד צ’יפס ולהוסיף בהדרגה
- לאפות בתבנית מלבנית בינונית (27*37 ס”מ למשל).
- לאפות 40 דקות בדיוק!!
להוציא מהתנור ולחתוך מיד לריבועים קטנים.
כשהבראוניז מתקררים חיתוכם יגרום להתפוררותם.