העוגיות האלו טבעוניות.
למה זה לא כתוב בכותרת?
כי איכשהו למאפים טבעוניים אין “שם טוב”.
אז תשכחו שסיפרתי לכם, ואחרי שתאפו, תאכלו, תתעלפו ותתאוששו – תספרו לי איך היה.
החומרים (לכמות של כ-20 עוגיות):
2 כוסות שקדים טחונים
1/4 כוס שמן קוקוס
3 כפות סירופ מייפל
1/4 כפית מלח
1/2 כפית סודה לשתייה
1/2 כוס שבבי שוקולד מריר
אופן ההכנה:
זה קל ולגמרי מומלץ לשתף את הילדים:
1 – מערבבים את השקדים הטחונים עם המלח והסודה לשתייה.
2 – מוסיפים את שמן הקוקוס (אם שמן הקוקוס מוצק – לחמם אותו מעט, רק עד שיהפוך לנוזל), סירופ מייפל ושוקולד
3 – מחממים את התנור לחום של 180 מעלות
4 – יוצרים כדורים קטנים ופוחסים אותם, מניחים על תבנית מכוסה בנייר אפייה.
5 – האפייה קצרה! 8-9 דקות עד ששולי העוגיות זהובים
נ.ב. הן גם כשרות לפסח, אבל לא יישאר כלום עד אז…