סלט פירות טריים

המצרכים (ל-4 חובבי פירות):

2 תפוזים מקולפים

2 תפוחים (אפשר להשאיר את הקליפה)

2 בננות קלופות
תותים (גם 5-6 יספיקו כדי ל”צבוע” את הסלט)

חופן צימוקים/חמוציות, 

חופן אגוזי מלך/פקאן קלופים (לא חובה)

מעט יין אדום/תירוש (לא חובה)

אופן ההכנה:

משרים את הצימוקים ביין, תירוש או מים – (לא חובה)

חותכים את כל הפירות לקוביות, מערבבים ומוסיפים את הצימוקים עם נוזל המשרה.

זהו, הסלט מוכן (כדאי להגישו תוך שעה-שעתיים לכל היותר)

מוסיפים את שברי האגוזים ממש לפני ההגשה, כדי שיישארו פריכים.

חשוב:  לא להוסיף אגוזים לסלט של ילדים מתחת לגיל 5
 
גמישות היא שם המשחק
הכניסו לסלט את הפירות שאתם אוהבים ושיש לכם בבית, חשוב השילוב בין:
ההדרים (תפוזים/קלמנטינות/אשכוליות וכו’) רווי המיץ 
לבין רכות הבננות ולהוסיף להם תפוחים/אגסים/אפרסמונים/תותים/קיוי.

זה קינוח חורפי שכיח אצלנו בבית, בגרסא הבסיסית והדיאטתית אנחנו מכינים אותו
רק עם תפוזים + בננות + תפוחים. פרי וחצי לאדם.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin

תגובות

פוסטים מומלצים

גלילה לראש העמוד