מרק בטטה קטיפתי

מתכון למרק כתום מנצח! קל להכנה, בריא, וטעים גם לילדים.
מרק בטטהק.jpgמטגנים בצל גדול קצוץ בשמן זית, כשהבצל מזהיב מוסיפים:
5 גזרים מקולפים חתוכים לקוביות גדולות,
רבע קילו  דלעת חתוכה לקוביות,
3 בטטות בינוניות, ברור שחתוכות לקוביות.
מקפיצים אותן 2-3 דקות ומכסים במים.
מוסיפים קצת מלח, פלפל שחור גרוס,  ג’ינג’ר (למי שאוהב). כשהירקות מתרככים, מכבים את האש וטוחנים בבלנדר יד עד לקבלת מרקם קטיפתי. המרק טעים, טעים.
אפשר להוסיף למרק פחית חלב קוקוס – למרקם עשיר וארומה ייחודית.
לחילופין, בהגשה – אפשר להוסיף לקערה כפית נדיבה של שמנת חמוצה או מעט שמנת להקצפה, או גרעיני חמנייה.
פרווה.
ניתן להקפאה.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin

תגובות

פוסטים מומלצים

גלילה לראש העמוד