תוך 10 דקות אתם מספיקים גם להכין אותן וגם לטרוף אותן.
(בתנאי שבישלתם כרובית מראש…)
החומרים:
200 גרם פרחי כרובית שבושלו במים עם מעט מלח עד להתרככות
3 ביצים
1/3 כוס פירורי לחם
מלח
פטרוזיליה קצוצה, או, תבלין הלהיט הביתי גרגירי כוסברה
אופן ההכנה:
טורפים את הביצים בקערה,
מערבבים עם פירורי הלחם,
מפוררים את פרחי הכרובית ומערבבים גם אותם.
ממליחים לפי טעמכם.
עכשיו
לחצי מהתערובת הוספתי פטרוזיליה (שנקצצה ברשלנות חיננית)
לחצי השני הוספתי גרגירי כוסברה.
יצאו כ*-15 לביבות
* עד שנזכרתי לספור, התברר ש… מאוחר מידי
הפטרוזיליה ניצחה ברוב של 2:1.
כלומר – שני הילדים מעדיפים פטרוזיליה ואני כוסברה.
אתם חופשיים לבחור.