ממרח טופו ועשבי תיבול

1 חבילה טופו או 300 גרם טופו טרי (מומלץ מאוד)

1 כוס דחוסה של עשבי תבלין : פטרוזיליה, כוסברה, בזיליקום, נענע לפי הטעם

(אני שמה 1/3 כוס פטרוזיליה, 1/3 כוס כוסברה, 1/6 כוס בזיליקום ו1/6 כוס נענע )

מיץ מחצי לימון

חצי כפית מלח

2-4 כפות שמן זית בכבישה קרה

 

אופן ההכנה :

שמים את כל החומרים במעבד מזון. אם משתמשים בטופו טרי כדאי לסחוט אותו מעט ואז להוסיף אותו לשאר החומרים.

טוחנים היטב עד ליצירת ממרח. בדקה הראשונה התערובת תראה פירורית אבל תהפוך לממרח לאחר דקה נוספת של עיבוד.

ככל שמשתמשים ביותר שמן זית, קל יותר למרוח את הטופו על לחם אבל גם 2 כפות שמן נותנות תוצאה קרמית ומענגת.

הממרח נשמר במקרר 5-7 ימים. מומלץ למרוח מעל שכבה דקה של שמן זית כדי למנוע התחמצנות.

 

 

 

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin

תגובות

פוסטים מומלצים

גלילה לראש העמוד