העוגה קלה מאד להכנה וילדים מגיל 5-6 יכולים להכין אותה בעצמם.
היא טעימה יותר אחרי יום במקרר (אבל היא לא תצליח לשרוד שם יום).
המצרכים:
500 גר’ בסקויט פתי בר
פודינג וניל + 2 כוסות חלב
גביע 250 גר’ גבינה לבנה 5%
100 גר’ שוקולד חלב או מריר או לבן לבחירתכם
כוס חלב (3/4 כדי לטבול את הבסקויטים, 1/4 לציפוי השוקולד)
אופן ההכנה:
נכין קרם מהפודינג לפי הוראות היצרן, נוסיף את הגבינה ונערבב.
נכין שתי קערות באחת הבסקויטים ובשניה חצי כוס חלב לטבילה.
נתחיל לסדר בתבנית מלבנית שכבות של בסקויטים וקרם לסירוגין:
טובלים את הבסקויט טבילה קצרצרה בחלב (כך שיספוג חלב אך לא יתפורר) ומניחים אותו בתבנית
יוצרים שכבה של בסקויטים ומעליה מורחים שליש מכמות הקרם,
חוזרים על הפעולה עד שיוצרים “6 קומות” של בסקויטים וקרם לסירוגין.
ממיסים קוביות של שוקולד במעט חלב, ומצפים את העוגה.
ובלי לקשט אי אפשר. אנחנו ציפינו את העוגה בשוקולד לבן ויצרנו פרחים ורודים-לבנים מסוכריות מרשמלו חצויות. אפשר לקשט בתותים, בסוכריות, בשבבי שוקולד ובכל מה שעולה על דעתו של הילד.