יאגו אחהצ.png

לביבות כרובית

לביבות כרובית1.jpg
לדעתי תוך 10 דקות אתם מספיקים גם להכין אותן וגם לטרוף אותן.
זאת בתנאי שבישלתם כרובית מראש...
 
החומרים:
200 גרם פרחי כרובית שבושלו במים עם מעט מלח עד להתרככות
3 ביצים
1/3 כוס פירורי לחם
מלח
פטרוזיליה קצוצה, או, הלהיט התבליני הביתי גרגירי כוסברה
 
אופן ההכנה:
טורפים את הביצים בקערה,
מערבבים עם פירורי הלחם,
מפוררים את פרחי הכרובית ומערבבים גם אותם.
ממליחים לפי טעמכם.
עכשיו
לחצי מהתערובת הוספתי פטרוזילה (שנקצצה ברשלנות חיננית)
לחצי השני הוספתי גרגירי כוסברה.
 
יצאו כ*-15 לביבות
* עד שנזכרתי לספור, התברר ש... מאוחר מידי
 
הפטרוזילה ניצחה ברוב של 2:1.
כלומר - הילדים מעדיפים פטרוזיליה ואני כוסברה.
אתם?
חופשיים לבחור.