יאגו אחהצ.png
לביבות תרד ירוקות
 
לביבות תרד.jpg
 - אבל אמא, הן קצת חומות!
 - מתוקים שלי, הן בצבע העיניים של אמא, חום-ירוק.

(ואם אבא האמין לי שהעיניים שלי ירוקות,
והתחתן איתי...
גם אתם יכולים להאמין שהלביבות ירוקות).
 
כנראה שהכי טוב להשתמש בתרד טרי, אני התעצלתי והשתמשתי במדליוני תרד של סנפרוסט. העונש? לסחוט את המים מהמדליונים זה שלב מטריד.
 
המצרכים (ל-12 לביבות):
6 "מדליונים" מופשרים (לסחוט אותם היטב, הם מכילים כ-50% מים)
2 ביצים
2 כפות קמח כוסמין
2 כפות גבינה לבנה 5%
 
מערבבים היטב את התערובת, מתבלים במלח, מעט אגוז מוסקט ופלפל שחור)
מחממים שמן קנולה במחבת,  יוצקים כף גדושה מהתערובת, מטגנים עד שהשוליים מזהיבים והופכים).