יאגו אחהצ.png

שוקולד חם

שוקולד הוא פינוק נפלא בכל גיל.
שוקולד שרון.jpg
טבילת שוקולד בחלב או בשוקו חם כבר גובלת בשחיתות.
ושחיתות צריכה להיות נוחה.
אז הכנו יחד מקל שוקולד.
זו יכולה להיות תוספת מיוחדת ומפנקת לכל משלוח מנות.
(וחברים שלי, זה לא רמז, זו בקשה)
 
מכל חפיסת שוקולד אפשר להכין 4 מקלות שוקולד.
(בתנאי שלא מלקקים יותר מידי תוך כדי עבודה)

נכין 8 מקלות שוקולד:
2 חפיסות שוקולד - 100 גרם כל אחת*
8 מקלות קינמון
כוסיות קטנות (הכי נוח כוסיות חד פעמיות של אספרסו, או כוסיות לבליעת סירופ)
*אנחנו ערבבנו שוקולד חלב ושוקולד מריר ביחס של1:1
 
  • שברנו את השוקולד לקוביות, הכנסנו לקערת זכוכית והמסנו אותן במיקרוגל, כדי שלא "נשרוף ונייבש את השוקולד, עשינו זאת ב"פולסים" של 30 שניות, כשרוב המסה נמסה, המסנו את אחרוני החלקיקים על ידי ערבוב הקרם החמים.
  • שפכנו את השוקולד לכוסיות, הנחנו לו להתקרר ולהתקשות מעט (עניין של 5-10 דקות תלוי בחום החדר), כך יכולנו לנעוץ את מקל הקינמון ולהבטיח שיישאר יציב.
  • הכנסנו למקרר עד להתקשות מלאה והוצאנו מהכוסיות.
  • מומלץ לעטוף כל מקל בנייר צלופן, לקשט ולתת מתנה (גם מתנה לעצמכם זה בסדר)