יאגו אחהצ.png

מאפינס דבש

מתכון קל שמתאים מאד לראש השנה
 
חומרים "יבשים":
3 כוסות קמח (420 גרם)
כף אבקת אפייה
חצי כפית אבקת סודה לשתייה
כף גדושה קינמון
קמצוץ ציפורן
 
חומרים "רטובים":
כוס דבש (320 גרם)
כוס סוכר (200 גרם)
כוס שמן (240 מ"ל)
כוס תה פושר (240 מ"ל)
6 ביצים
 
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את החומרים הרטובים
בקערה קטנה יותר מערבבים את החומרים היבשים
שופכים את החומרים היבשים לקערת החומרים הרטובים תוך כדי ערבוב
מחממים תנור ל-170 מעלות צלזיוס
יוצקים את העיסה לתבנית מאפינס
אופים כ-20 דקות
בודקים בעזרת קיסם אם אם המאפינס אפויים.