יאגו אחהצ.png

אדון שוקו

שוקו קטן.jpg
ערב קריר בפיצרייה על שפת אגם מג'ורה.
כן, איטליה.
לה דולצ'ה ויטה. 
הילדונת הזמינה שוקו חם.
קיבלנו ספל רחב מלא במעין פודינג שוקולד נוזלי.
כמעט ואמרנו: "זה לא מה שהזמנו".
למזלנו, התעשתנו מהר וטעמנו קצת.
מייד הזמנו עוד שוקו חם לכולם.
 
ענייני נימוס ושפה (המלצר לא דיבר עברית!!) מנעו מאיתנו לבקש את המתכון.
כשחזרנו הביתה שיחקנו קצת במטבח וזה מה שיצא:
 
משקה שוקולד סמיך במיוחד
 
לשני ספלים מפנקים:
2 כוסות חלב 3% פושר/חם
2 כפיות סוכר
כפית קקאו
3-4 כפות פודינג שוקולד (השתמשנו בפודינג שוקולד מריר של "אסם")
לערבב (עדיף במטרפה והכי טוב בבלנדר מוט).
 
אני אוהבת את ה"משקה" שלי סמיך, אבל עדיין כזה שניתן לשתייה. אתם מוזמנים לשחק עם כמות הפודינג ולהגיע לתוצאה האהובה עליכם.
 
גיוונים:
למי שעוד צריך גיוונים...
- לטבול במשקה החם מקל שוקולד
- לזרוק פנימה מרשמלו
- לטבול בישקוטים 
- להוסיף גבעת קצפת מעל (אבל זה כבר פלילי) 
 
ותנו לילדים להכין את השוקו בעצמם (בהשגחה שלכם - כמובן).
נכון, הם יתלכלכו, אבל הם הרי היו מתלכלכים בכל מקרה בזמן השתייה.
ככה הרווחנו עוד זמן תעסוקה, וזה רווח גדול.

 
טיפ: צלמו את הילדים למזכרת. כשהם מרוחים בשוקולד הם נראים יותר מתוקים מתמיד.